kaffepaus i solen

kaffepaus i solen
Sällan har jag haft så svårt att slita mig från mitt paradis på jorden. Högsommarvärme i mitten på maj renoveringen gick undan. Fick redan storstugan målad, kammarens tapeter nerrivna så bara stockarna syns och golven skurade. Med facit i hand så inser jag: elektricitet och dammsugare är en av världens bästa uppfinningar! I synnerhet då man inte har tillgång till dom!

Jaja... slut på idyllen, Stockholm nästa!

Kommentarer
Postat av: /thomas

fin bild på dig och milton. rörande. din hand på miltons axel och miltons hand på ditt ben, avslappnat.

sen kommer jag att tänka på att månne dina två äldre barn är avundsjuka på milton som får så mycket av din uppmärksamhet. och sen tänker jag på att ens förmåga att vara förälder kan variera beroende på hur gammalt barnet är. mina föräldrar var riktigt bra föräldrar på vissa sätt och i vissa åldrar, och sämre på andra. på det sättet är de nog varken riktigt bra eller dåliga föräldrar. nåja. det om det. det här känns inte riktigt som bästa platsen att lägga ut texten om sin barndom :)

2006-05-07 @ 23:11:19
Postat av: amandine

tack thomas!!

jag har tänkt på det, att dom stora skulle kunna haft anledning att känna sig åsidosatta ibland. ändå; min intuition och magkänsla säger att det inte är så, det bara "känns". säkert kan man ju inte veta, tonåringar är ett helt eget kapitel för sig och man är helt säkert olika bra som förälder beroende på vilken ålder barnen är i. det har funnits tider då jag varit helt vilse...

men som sagt, kanske vi nu inte lägger ut allt här :)

2006-05-09 @ 15:17:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0