piss on you

Hur ironiskt är det inte att exet skrev till mig "du har låtit dig utnyttjas av xxx....." när den enda som utnyttjar är jag. Ännu ett hjärta krossat, igen någon som är ledsen. Inget jag är stolt över, jag blir ledsen själv.

Men annars är det bra, jättbra!

The Wannadies känns som ett bra musikval just nu.

i det lilla lilla huset i den stora stora skogen

Det var redan april månad och solen gassade lovande på himlen. Kattungarna som föddes i februari var nu leveransklara och jag hade haft en annons i lokaltidningen. För att få veta hurdant hem Lilla Grå skulle komma till hade jag erbjudit mig att köra den hem till killen som svarat på annonsen. Ensamma kattkillar måste spanas in, det var ju ändå inte särskilt vanligt. I bilen hade jag en noggrann färdbeskrivning som var enkel att följa och efter en dryg timme var jag långt ute i skogen någonstans. Kartan ledde mig till ett litet rött torp vid världens ände och jag förstod att jag kommit rätt. Jag klev ur bilen med katten i buren och slog några slag med portklappen.

Dörren öppnades och ofrivilligt drog jag efter andan, ojoj vilken läckerbit! En alldeles för ung läckerbit dock, tänkte jag och sansade mig. Den unge mannen sträckte fram handen och presenterade sig som Micke. Handslaget var fast och varmt, fullt av självförtroende. Jag välkomnades in i hallen och överrumplades av en plötslig nervositet. Herregud, vad är det som händer? Krävs det inte mer än ett par vackra ögon för att jag ska tappa fattningen?

- Kom in, kom in, sa Micke, jag kan fixa lite kaffe. – Tack, gärna svarade jag och satte mig i soffan och lade ner kattkorgen på golvet. Innan Micke gick ut i köket satte han sig på huk och öppnade dörren till buren. Med en väldig fart sprang Lilla Grå rakt upp i famnen på honom. Leende såg jag hur han ryckte till då den klättrade upp för jeansen, små klor är också vassa. Micke försökte resa sig men Lilla Grå hängde envist kvar och jag tog ett försiktigt tag om den lilla kattkroppen för att lyfta ner den på golvet. Mina händer snuddade vid den unge läckerbitens jeans och jag kände värmen strömma rakt ner i mellangärdet. Som en elektrisk stöt, omöjlig att göra något åt. Som tur var gick han äntligen ut i köket och såg inte att jag satt rodnande kvar i soffan. Katten sprang nyfiket runt och utforskade sitt nya hem och min blick vandrade till den välfyllda bokhyllan. Jag konstaterade att den nyblivne kattägaren inte alls var någon dum typ, det vittnade böckerna om. - Och sånt gillar jag, tänkte jag, som om det var relevant.

Precis då rodnaden lagt sig kommer Micke tillbaks med en bricka med kaffekoppar och ett fat med små chokladkex. Jag kunde inte förmå mig att röra kexen, jag hade fullt upp med att försöka hålla handen stilla så inte kaffet skvätte. Micke hade satt sig nära mig i soffan, alldeles för nära. Luften var het och vibrerande omkring oss och min andhämtning blev tung. Jag vet inte om jag någonsin har reagerat på detta viset tidigare, men det var en otroligt skön och pirrig känsla. Jag hade inte ens varit innanför dörren i tjugo minuter och redan hände det märkliga saker i min kropp. Efter att ha stirrat ner i kaffet i vad som kändes en evighet men som i själva verket var sekunder så kände jag en varm hand på mitt lår. En varm, stark och manlig hand som bara låg där och brände. Ännu vågade jag inte titta Micke i ögonen men min hand letade sig fram till hans och våra fingrar trasslade fumligt in sig i varandra. Mickes andra hand lyfte min haka och jag stirrade in i ett par obestämbart grönbruna ögon. I nästa sekund kände jag hans mjuka läppar mot min mun och vi möttes i en hetsig kyss. Som på kommando försvann alla spärrar och vi började glupskt utforska varandras kroppar med mun och händer.

Vi slet av varandra kläderna och dom blev liggande i en hög på golvet medan vi fortsatte vår lek. Micke hade en fantastisk kropp, härligt hårig och en förtjusande mage. Jag vände honom på rygg och höll fast hans armar medan jag lät min tunga kittla honom. Med min fria hand smekte jag hans allt hårdare och längtande lem och jag njöt av att höra honom stöna. Efter en stund rullade vi runt och rollerna var ombytta. Jag kved av längtan och viskade skamliga förslag i hans öra. Det hade önskad effekt och det var nästan djuriskt då kände jag hur våra kroppar blev till en. Vi gungade långsamt i varandra, stämde av, kände och svävade... Mickes heta mun mot min hals fick mig att dra honom intill mig och aldrig vilja släppa taget. Tempot ökade, som av sig själv och jag kände mig berusad. Det fanns absolut inga hämningar och vi ramlade ner ur soffan, på golvet. Jag befann mig gränsle över honom och njöt av Mickes händer på mina tunga bröst, jag såg oss som på film och det eggade mig oerhört. Micke hävde sig tillbaks upp i soffan så att jag satt i hans famn i stället och vår leklusta kände inga gränser. Jag njöt av hans unga virila kropp och ömsinta men krävande händer. Vi var så nära nu, nära varandra, nära extas att det knappt gick att hålla emot längre. Sekunder av total stillhet följda av djurisk hetta hade sina följder och först exploderade jag i armarna på honom och sekunderna efter, innan jag knappt hunnit hämta andan stönar han ut sin lust i rummet. Som tur var fanns det ingen annan än Lilla Grå som hörde.

Svettiga glider vi ifrån varandra och jag nyktrar till. Erkänner för mig själv att fördomarna jag haft mot alldeles för unga män inte har någon grund i det här fallet...

RSS 2.0