bland böcker och författare

bland böcker och författare

Bokmässa. Kul, men jobbigt! Inte lika många favoritförfattare som ifjol, men nog är jag riktigt nöjd med mitt saldo. Göteborg är en underbar stad, jag skulle ha velat ta mig fram med cykel. Nu fanns det inte tid tillräckligt. Fick mig en skymt av norra skärgården, och nog var det vackert! Nångång ska jag turista där också. Vädergudarna har varit med mig hela helgen, tjugofem grader svettigt och strålande sol. Och jag kunde än en gång konstatera; svenska män och kvinnor ÄR vackrare än finnar :). Dom doftar godare också!


det gäller att hitta den rätta

det gäller att hitta den rätta
Det finns så mycket läckerheter att välja mellan. Olika färger, former och storlekar. Somliga ser så bleka och oskyldiga ut men är livsfarliga. Andra ser man direkt vad dom går för, det riktigt lyser om dom. Det är bara att ta för sig.

Den här stolta fjällskivlingen är inte så självklar: bör inte förväxlas med den vita flugsvampen men annars verkligt läcker. Passa dig bara så du inte super dig full samtidigt, för den har antabuseffekt (sa farsan). Är du inte säker kan det vara vettigt att hålla sig till gamla bekanta (som kantarellen), tryggt, säkert och bra.

Jag tror jag måste leta fram min svampbok, så det inte blir fel.

Det finns så mycket att välja mellan....

det är dimmigt i mitt huvud

det är dimmigt i mitt huvud
Var tvungen att ringa Micki idag när jag satt i bilen och filosofera lite runt kärlek. Jag som har tre barn vet ju att det är fullt möjligt och helt på sin plats att älska alla sina barn lika mycket (kanske på olika sätt). Spelar ingen roll om jag så skulle få fem ungar till, det finns alltid plats i mitt hjärta. Min kärlek tar inte slut, den växer. Tänk vilken lycka - att få ännu flera att älska. Nå, nu tror jag inte att jag ska ha några flera barn så jag slösar lite kärlek på annat/andra istället. Men hur är det då? Kan man älska flera män samtidigt? Varför är just den kärleken begränsad? När det ryms så mycket annan kärlek. Är det en unik sak, kärleken till maken, sambon, pojkvännen så att det totalt utesluter att jag kan tycka om nån annan samtidigt? Jag vet inte. Lite obegripligt är det ju nog. Eller så har jag kanske inte älskat?!
RSS 2.0